Co Feld & Smit Uitvaartverzorging

Wij zijn Co Feld en Irene Hogenes van “Co Feld & Smit Uitvaartverzorging” en van “Afscheidscentrum Koggenland”, beiden gevestigd in De Goorn, Noord-Holland.

In ons afscheidscentrum hebben wij de beschikking over een goed geoutilleerde verzorgingsruimte (welke tevens beschikbaar gesteld wordt aan collega-ondernemers), een 24-uurs kamer en een aula voor de kleinere gezelschappen. Wij hanteren voor een afscheidsbijeenkomst geen vaste tijden.

In ons afscheidsatelier kunnen mensen op een creatieve manier uiting geven aan een, op afzienbare termijn, naderend afscheid. Denk hierbij aan het zelf bekleden of beschilderen van een kist, creatief bezig zijn met bloemen of op een andere manier uiting geven aan het personaliseren van het afscheid dat komen gaat. Ook ná het afscheid zijn families bij ons van harte welkom om bijvoorbeeld een eigen herinneringsproduct te maken.

Fair Coffins:

Vanaf november 2019 zijn wij dealer geworden van FAIR coffins. Wij vinden namelijk een kartonnen kist een ecologisch alternatief van uitvaartkisten, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling van het product. En daarnaast biedt Fair Coffins mensen die vanwege een beperking een afstand hebben tot de arbeidsmarkt mooie kansen.

Onze locatie is centraal gelegen in Noord-Holland. De levering van de kisten kan, in een straal van ca. 50 kilometer rondom De Goorn, binnen enkele uren na de aanvraag plaatsvinden.

Wij zien de samenwerking met Fair Coffins met vertrouwen tegemoet. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website: cofeld.nl

Met vriendelijke groet,

Co Feld
Irene Hogenes
Tel.: 0800-0880
E-mail: uitvaart@cofeld.nl

Schermafbeelding 2019 11 08 om 12.49.09
faircoffins groot r wit