100% ecologisch, sociaal en betaalbaar

Kies bewust

Wie kiest voor een grafkist van FAIR coffins kiest ervoor de wereld een stukje schoner achter te laten voor haar naasten. Wij ontwikkelen en produceren namelijk betaalbare, ecologische grafkisten van hoge kwaliteit.

 

Goedgekeurd

Onze uitvaartkisten zijn goedgekeurd voor crematie (LVC goedgekeurd) en (natuur)begrafenis.

 

MVO – People, Planet, Profit

We streven ernaar om zo Maatschappelijk Verantwoord (MVO) mogelijk te ondernemen zodat we een bijdrage kunnen leveren aan het realiseren van weerbare en gelukkige mensen (People), een rijke natuur (Planet), en een gezonde economie (Profit). Lees meer over onze keurmerken.

 

Onderzoek en publicaties

FAIR coffins is betrokken bij onderzoek en publicaties omtrent ons milieu en het effect wat de uitvaartbranche erop heeft. Lees hier meer.

Duurzaam

fair coffins zijn gemaakt van een nieuw ontwikkeld, gepatenteerd plaatmateriaal, gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn. fair coffins zijn CO2 neutraal.

Sociale productie

fair coffins is een sociaal ontwikkelingsbedrijf. De uitvaartkisten worden gemaakt door mensen met een beperking en met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Betaalbaar

Eco zonder meerprijs. Dat streven wij na. Wij maken een 100% ecologische uitvaartkist voor de prijs van een standaard vervuilende uitvaartkist.

Serie producten

Essential
PUUR
Themakisten