Multicultureel uitvaartcentrum Antwerpen

WhatsApp Image 2019 11 12 at 10.33.41 199x300 1
Fair Coffins heb ik leren kennen op de beurs in Leuven. Het concept milieuvriendelijke uitvaartkist trok mijn aandacht omdat iedereen bezig is om de wereld te redden. Toen ik hoorde dat de uitvaartkisten in een sociale werkplaats worden gemaakt door mensen met een beperking, had ik al besloten om samen te werken met FC. Tijdens het bezoek aan FC en de rondleiding, had ik direct mijn keuze gemaakt om de eerste verdeler voor België te willen worden. Evenseens is MUA op zoek naar mogelijkheden om de uitvaartkisten in een sociale werkplaats in België te vervaardigen. MUA streeft er naar om de mensen in België “wakker te schudden” en bewust te maken van milieuvriendelijke uitvaarten. Zodat we een schonere en socialere wereld kunnen achterlaten voor de toekomstige generaties…
 
 
Gitarai Ramkisoen
Eigenaar MUA
WhatsApp Image 2019 11 12 at 10.33.41 1 199x300 1