Over ons

FAIR coffins heeft bewust gekozen om juist mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. En hen zo te voorzien van een plek in de maatschappij. Mensen die om verschillende redenen geen kans kregen om ergens bij te horen. Omdat zij sociaal of verstandelijk beperkt zijn, extra uitleg of aandacht nodig hebben, niet onder druk kunnen werken of waarbij het werktempo net wat lager ligt. Maar het zijn bovenal mensen die graag ook willen bijdragen en meedraaien in de maatschappij.

In de werkplaats werken 15 tot 20 mensen met verschillende achtergronden en beperkingen, maar allemaal met talenten. Door de inzet van begeleiders van de Driestroom vormen deze individuen samen een team. De combinatie van motivatie van medewerkers en het stimuleren en aanleren van (nieuwe) vaardigheden door de begeleiders brengt ontwikkeling, een gevoel van trots en een hoop energie.

placeholder

Over ons

FAIR coffins is in 2017 opgericht om een 100% ecologisch en betaalbaar alternatief te bieden op vervuilende spaanplaten en houten uitvaartkisten. We vinden dat 100% eco dé nieuwe norm moet zijn, zonder meerprijs!

Onze filosofie

FAIR coffins is een social enterprise. FAIR coffins wil bijdragen aan een nieuwe economie die circulair is en duurzaam. Het bijdragen aan een oplossing voor maatschappelijke problemen staat centraal in ons bedrijf.

Onze werkwijze

FAIR coffins heeft bewust gekozen om juist mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten. En hen zo te voorzien van een plek in de maatschappij. Mensen die om verschillende redenen geen kans kregen om ergens bij te horen.