Kussen jute

19,00

Het kussen voor de FAIR coffins is gemaakt van milieuvriendelijk 100% biologisch jute, gevuld met houtkrullen en vervangt de standaard geïntegreerde kartonnen hoofdsteun.

Beschrijving

FAIR coffins hebben standaard een geïntegreerde hoofdsteun van karton. Dit is milieuvriendelijk, gewicht besparend en praktisch omdat door het ontwerp ervan het hoofd hoger en lager kan worden gepositioneerd.

Tegen een kleine meerprijs is een kussen leverbaar wat 100% milieuvriendelijk is. Het kussen wordt gemaakt in onze sociale werkomgeving  van milieuvriendelijk 100% biologisch jute en gevuld met houtkrullen. De houtkrullen zijn een restproduct van de houtwerkplaats die naast ons is gevestigd.

 

Vragen?

Klik hier voor de meest gestelde vragen over onze kisten.

Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen. Hebben we niet meteen een antwoord? Dan gaan we het voor u uitzoeken. U kunt ons bereiken door te bellen of een email te sturen.

Bellen             024 20 224 30

Mailen            info@faircoffins.com

Vanaf 22 juli tot 9 augustus kunnen er geen themakisten of persoonlijke kisten besteld worden. Onze drukkerij is dan in verband met vakantie gesloten.

Advies nodig? Bel of mail ons gerust!