Persoonlijke kist model Essential

997,00

  • Binnenbekleding is van 100% biologisch katoen
  • Inclusief katoenen kussen en dekje

Laden....

Interieur* Benodigd

Selectie wissen
Subtotaal:

Handgrepen* Benodigd

Selectie wissen
Subtotaal:

Wikkeldoek* Optioneel

Selectie wissen
Subtotaal:
Product basisprijs:
997,00
Add-Ons Optie Totaal:
Optie(s) totaal:
Totaal:

De knop Toevoegen aan winkelwagen is uitgeschakeld omdat het volgende onderdeel niet is geselecteerd:

Beschrijving

Essential speciaal voor u op maat gemaakt.

De Essential uitvaartkist is eenvoudig en stijlvol. De binnenbekleding is van 100% biologisch katoen, waardoor de kist een natuurlijke uitstraling heeft. De uitvaartkist wordt standaard geleverd met een katoenen kussen en dekje. De bamboe sluitpennen zijn passend bij de uitstraling van de kist. Het draagvermogen van de Essential is 200 kilo. Het gewicht van de kist bedraagt 13 kilo.

 

Een FAIR coffin in een specifieke kleur.

De uitvaartkist kan in elke gewenste kleur gemaakt worden.  Geef ons het RAL nummer door, en wij gaan voor u aan de slag

 Een FAIR coffin bedrukken met een afbeelding.

Lever ons de gewenste afbeelding aan. Afbeeldingen die gratis, van goede kwaliteit en rechtenvrij zijn kunt u onder andere vinden op de volgende websites: UnsplashPexels of Pixabay.

Mocht u foto’s en/of een afbeelding op de zijkant van de kist willen laten drukken, denk dan aan de handgrepen die ook aan de zijkant van de kist worden bevestigd.

 

U ontvangt van ons een drukproef van de kist; deze is gratis.  Echter als de drukproef meer dan twee keer moet worden aangepast of als uiteindelijk niet gekozen wordt om de uitvaartkist af te nemen, zijn wij genoodzaakt om €50,- in rekening te brengen.