Persoonlijke kist model FAIRwell - Large

1.147,00

Laden....

Wikkeldoek* Optioneel

Selectie wissen
Subtotaal:
Product basisprijs:
1.147,00
Add-Ons Optie Totaal:
Optie(s) totaal:
Totaal:

De knop Toevoegen aan winkelwagen is uitgeschakeld omdat het volgende onderdeel niet is geselecteerd:

Beschrijving

De vormgeving van de FAIRwell uitvaartkist is stijlvol en rank. Binnen ons assortiment is dit momenteel de meest ecologische uitvaartkist. De handlussen zijn gemaakt van 100% biologisch jute. De binnenbekleding is van 100% biologisch katoen, waardoor de kist een natuurlijke uitstraling heeft. De FAIRwell wordt standaard geleverd met een katoenen kussen en dekje.

De kist heeft geen sluitpennen meer; de deksel klikt als het ware vast in de kist. Het draagvermogen van de FAIRwell is 200 kilo. Het gewicht van de kist bedraagt 10 kilo.

 

Een FAIR coffin in een specifieke kleur.

De uitvaartkist kan in elke gewenste kleur gemaakt worden.  Geef ons het RAL nummer door, en wij gaan voor u aan de slag

 Een FAIR coffin bedrukken met een afbeelding.

Lever ons de gewenste afbeelding aan. Afbeeldingen die gratis, van goede kwaliteit en rechtenvrij zijn kunt u onder andere vinden op de volgende websites: UnsplashPexels of Pixabay.

Mocht u foto’s en/of een afbeelding op de zijkant van de kist willen laten drukken, denk dan aan de handlussen die ook aan de zijkant van de kist zitten.

 

U ontvangt van ons een drukproef van de kist; deze is gratis. Echter als de drukproef meer dan twee keer moet worden aangepast of als uiteindelijk niet gekozen wordt om de uitvaartkist af te nemen, zijn wij genoodzaakt om €50,- in rekening te brengen.