Direct hulp 24/7: 024 – 202 24 30

Beoordeeld met een 4,9 / 5
5/5

Themakist - Zonnebloemen

Combinatie met bijbehorende urn mogelijk.

Vanaf: 697,00

De Thema kist – Zonnebloemen is voorzien van een prachtig
boeket aan beide zijden van de kist, die sierlijk doorlopen op
de bovenzijde.

Goedgekeurd voor: begrafenissen, natuurbegrafenissen, crematies

Beschikbaar in de modellen: Essential, FAIRwell, FAIRwell large (voor grotere personen)

Wissen

Beschrijving

FAIR coffin Zonnebloemen

Een FAIR coffin die je meevoert naar de zomer en de Franse velden vol met zonnebloemen. De zonnebloemen lopen vanaf de deksel over de zijkanten door.

De uitvaartkist kan besteld worden in het model Essential of het model FAIRwell (large).

Het model Essential heeft bij deze themakist standaard zes handgrepen; hierdoor blijft de tekening op de zijkant van de kist goed zichtbaar. Wij adviseren dit enkel als de kist niet meer gedragen hoeft te worden. Voor de handgrepen heeft u de keuze uit wit, licht eiken of grijs.

Deze kist heeft bamboe sluitpennen die passend zijn bij de kleur van de handgrepen.

Het model FAIRwell (large) heeft zes handlussen gemaakt van 100% biologisch jute.

De binnenbekleding van de uitvaartkist is gemaakt van 100% biologisch katoen.

De kist is geschikt en goedgekeurd voor cremeren en (natuur)begraven. Het draagvermogen is 200 kg.

Een prachtige urn die past bij onze FAIR coffin Zonnebloemen.

De urn is er in twee varianten; een urn met meerdere zonnebloemen (urn A) en een met een enkele zonnebloem (urn B) erop geschilderd.

 

Als u een urn besteld horen wij graag:

  • of u de deksel wilt met of zonder ruimte voor een waxinelichtje wilt; (geen meerkosten)
  • of u een volledig vorstbestendige versie voor buiten wilt (geen meerkosten)

Geef u keuzes aan in het opmerkingen veld.

De levertijd varieert, houd rekening met een levertijd van ongeveer 4 tot 6 weken vanaf besteldatum;

De urn pas gemaakt nadat deze besteld wordt;

De urn wordt geheel met de hand beschilderd;

Elke urn heeft een ‘certificaat van echtheid’. Hiermee heeft u de garantie dat de urn met de hand is beschilderd, en daardoor uniek is zijn soort.

Het atelier van Phoenix Urnen is gevestigd aan de rand van Assen. Michael van de Sande heeft de opleiding tot plateelschilder gevolgd bij de wereldberoemde Koninklijke Delfts Aardewerkfabriek ‘De Porceleyne Fles anno 1653’ in Delft.

De Essential is ons standaard model uitvaartkist, waarbij u alle zijden van de kist kunt aanpassen. U kunt dus de zijkanten en de deksel van de kist geheel naar wens aanpassen. Ook kunt u bij deze kist de handgrepen in een kleur naar wens kiezen. De FAIRwell is een rond model uitvaartkist, met handgrepen van biologisch jute. Bij de FAIRwell en de FAIRwell Large kunt u alleen de deksel van de kist personaliseren, de zijkanten van de kist worden in een witte kleur geleverd. De FAIRwell Large is hetzelfde model als de FAIRwell, maar heeft grotere afmetingen.

Nee, de FAIRwell en de FAIRwell Large worden standaard met handgrepen van biologisch jute geleverd. Deze handgrepen zijn lichtbruin van kleur.

Ja, u kunt een van de vooraf ingestelde ontwerpen gebruiken. Dit zijn standaard ontwerpen, waarna u de kist nog geheel naar wens kan personaliseren.

U kunt het ontwerp van de kist per zijde aanpassen. Klik linksonder op de zijde die u wilt aanpassen. Hierna kunt u de zijde van de kist naar wens personaliseren. Gebruik het menu aan de rechterkant om afbeeldingen, tekst en kleur aan te passen.

Ja, door tijdens het ontwerpen van de kist op het 3D blok linksonder te klikken, opent u een 3D-voorbeeld van de kist met uw ontwerp. Hierin kunt u de kist ronddraaien en bekijken door met de muis te klikken en te slepen. Als u weer verder wilt gaan met ontwerpen, dient u het 3D-voorbeeld te sluiten door op het kruisje rechtsboven te drukken.

U kunt een eigen, persoonlijke foto vanaf uw apparaat uploaden via het menu aan de rechterkant.

  1. Ga naar het uploadmenu (pijltje bovenin het bewerkingsmenu)
  2. Druk op ‘upload uw afbeelding’.
  3. Kies vanaf welke plek u een afbeelding wilt uploaden. U kunt via Facebook, Instagram of vanaf uw eigen apparaat een afbeelding invoeren.
  4. Kies de afbeelding die u wilt gebruiken.
  5. Uw afbeelding is nu geüpload op de kist. Vanaf daar kunt u de grootte, positie en hoek van de afbeelding wijzigen door de afbeelding te verslepen met uw muis, of de opties op de hoeken van de afbeelding te gebruiken.

Klik op de afbeelding die u wilt bewerken. Er verschijnt een bewerkingsmenu aan de rechterkant van het scherm. Hierin kunt u bewerkingen en filters toevoegen. Klik op ‘bewerken en filters’ om de afbeelding aan te passen. Er opent een bewerkingsprogramma, waarin u aan de linkerkant functies kunt gebruiken om de afbeelding te bewerken. Belangrijk: als u de afbeelding naar wens bewerkt heeft, klikt u op ‘OPSLAAN’ rechtsboven in het scherm.

U kunt de achtergrondkleur van een zijde aanpassen door allereerst de goede zijde te selecteren linksonder in het scherm. Daarna klikt u rechts in het bewerkingsmenu op het pipetje: ‘achtergrond bewerken’. In dit menu kunt u de achtergrondkleur aanpassen van de zijde die u geselecteerd heeft. Als u al eerder een achtergrondkleur heeft gekozen, komt deze in het kleurenmenu tevoorschijn onder ‘Last Colors Used’. De kleur die u nu ingesteld heeft als achtergrond, staat bij ‘Colors in use’.

Ja, u kunt uw persoonlijke ontwerp te allen tijde opslaan en later terugkeren om het ontwerp aan te passen. Belangrijk: zorg eerst dat u ingelogd bent bij faircoffins.nl. Als u niet ingelogd bent, kunt u uw ontwerp alleen opslaan in uw huidige browser-venster. Dat betekent dat het ontwerp weg is zodra u uw browser sluit. Als u ingelogd bent, kunt u in het bewerkingsmenu aan de rechterkant uw ontwerp opslaan. Klik op ‘ontwerp opslaan’. Hierna komt er een pop-up tevoorschijn waarin u het ontwerp een naam kunt geven ter herkenning. U kunt eventueel ook tags toevoegen, om uw ontwerp later makkelijk terug te kunnen vinden. Klik vervolgens op ‘opslaan’ of ‘opslaan als nieuwe kopie’ om uw ontwerp op te slaan. Als u later terugkomt, hoeft u alleen in te loggen met uw account bij Fair Coffins. Hierna kunt u uw opgeslagen ontwerpen terugvinden zodra u de configurator opstart. Hierbij dient u wel dezelfde kist met dezelfde handgrepen te selecteren bij het opstarten van de configurator. Een ontwerp op een kist kan enkel gebruikt worden op hetzelfde model kist (inclusief dezelfde handgrepen!). U kunt dus geen ontwerp maken op een Essential kist en die vervolgens op een FAIRwell kist importeren.

Het 3D-voorbeeld komt soms niet exact overeen met uw gemaakte ontwerp. Dat komt omdat het voorbeeld vanuit verschillende elementen een 3D kist schetst en daarbij worden afbeeldingen soms niet volledig correct geplaatst. U kunt er vanuit gaan dat uw ontwerp in het ontwerpmenu de correcte, realistische versie is van de kist zoals hij er in het echt uit zal zien. Dus de plaatsing van afbeeldingen en tekst zal in het echt exact overgenomen worden vanuit het 2D-ontwerp. Het 3D-voorbeeld is enkel een voorbeeld en mag niet als correct ontwerp gebruikt worden. Zorg er dus voor dat u uw gewenste tekst en afbeeldingen juist positioneert in het 2D-ontwerpmenu, om vergissingen te voorkomen.

U kunt te allen tijde een actie ongedaan maken door in de linkerkant van het scherm op het pijltje ‘Ongedaan maken’ te drukken. U kunt acties die u ongedaan heeft gemaakt, ook weer opnieuw uitvoeren door op het pijltje ‘Opnieuw’ te drukken.

Nee, u kunt na het ontwerpen van uw kist de kleur van de handgrepen niet meer aanpassen. Dit komt omdat u het ontwerp op een specifiek model van de kist maakt. Deze ontwerpen zijn niet uitwisselbaar met andere kistmodellen.