Onze awards

In 2019 was FAIR coffins genomineerd voor de KVK Innovatie Top 100.  Deze top 100 laat zien waar we in Nederland goed zijn in: innoveren! Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100.

In 2018 was FAIR coffins genomineerd voor de MBK Export Award. Dit is de de aanmoedigingsprijs voor ondernemers die de grens over willen met hun product. MKB-Nederland, TNT, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Regina Coeli zetten zich samen in om ondernemers te stimuleren de grens over te gaan.

In 2017 was FAIR coffins genomineerd voor de IGNITE Award. De IGNITE Award is er voor ideeën met grote maatschappelijke impact. Sociaal ondernemers die slimme, innovatieve oplossingen bedenken voor sociale uitdagingen.

Duurzaam

fair coffins zijn gemaakt van een nieuw ontwikkeld, gepatenteerd plaatmateriaal, gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn. fair coffins zijn CO2 neutraal.

Sociale productie

fair coffins is een sociaal ontwikkelingsbedrijf. De uitvaartkisten worden gemaakt door mensen met een beperking en met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Betaalbaar

Eco zonder meerprijs. Dat streven wij na. Wij maken een 100% ecologische uitvaartkist voor de prijs van een standaard vervuilende uitvaartkist.