Bezorging en verzendkosten

Hoe is de bezorging van de FAIR coffins geregeld?

Een uitvaartkist of ander product van FAIR coffins kunnen online via onze webshop  worden besteld door zowel particulieren als uitvaartbedrijven. Uitvaartbedrijven kunnen een account aanmaken en daarna tegen ondernemerstarieven bestellen.

Bestellingen die via de webshop worden gedaan kunnen meestal vanaf de volgende dag/ binnen 24 uur op een door u aangegeven locatie worden bezorgd. Dit is mede afhankelijk van het soort product. De levertijden vindt u bij de producten. Specifieke wensen of vragen met betrekking tot de bezorging kunt u aangeven bij uw bestelling of dat kan in overleg met onze klantenservice op telefoonnummer 024 202 2430.

Bestellingen op vrijdag en in het weekend kunnen vanaf maandag bezorgd worden. In overleg kan dit in sommige gevallen ook in het weekend.  Buitenlandse leveringen zijn in overleg.

Bestellingen via onze dealers gaan in overleg met de desbetreffende dealer.

Wat zijn de bezorgkosten? 

Wij hanteren binnen Nederland een tarief van €79,- voor een uitvaartkist of opbaarplank. (Meerkosten rekenen wij voor bezorgen in Zeeland, Groningen, Friesland en de Waddeneilanden.)

Voor een losse bestelling van dekjes, kussens, binnenbekleding en/of  uitvaartwades maken wij gebruik van postbedrijven als TNT, DHL en PostNL. Tarieven hiervoor zijn binnen Nederland €8,-. (Deze worden in principe niet aangetekend verzonden.)