Bezorging en verzendkosten

Hoe is de bezorging van FAIR coffins geregeld?

Uitvaartkisten of andere producten van FAIR coffins kunnen via onze webshop worden besteld door zowel particulieren als uitvaartbedrijven. 

Bestellingen die via de webshop worden gedaan kunnen meestal vanaf de volgende dag/ binnen 24 uur op een door u aangegeven locatie worden bezorgd. Dit is mede afhankelijk van het soort product. De levertijden vindt u bij de producten. Specifieke wensen of vragen met betrekking tot de bezorging kunt u aangeven bij uw bestelling of dat kan in overleg met onze klantenservice op telefoonnummer 024 202 2430.

Bestellingen op vrijdag en in het weekend kunnen vanaf maandag bezorgd worden. In overleg kan dit in sommige gevallen ook in het weekend. 

Buitenlandse leveringen zijn in overleg.

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Wij hanteren binnen Nederland een tarief van €79,- voor het bezorgen van een uitvaartkist of opbaarplank. 

(Meerkosten rekenen wij voor bezorgen in Zeeland, Groningen, Friesland (vanaf €97) en de Waddeneilanden €0,60 per kilometer plus kosten van de oversteek)


Voor een losse bestelling van dekjes, kussens, binnenbekleding en/of  uitvaartwades maken wij gebruik van postbedrijf PostNL. Tarieven hiervoor zijn binnen Nederland €8,-. (Deze worden in principe niet aangetekend verzonden.) Houd er rekening mee dat verzenden vertraging met zich kan meebrengen.