Rouwbakfiets

Te huur mooie oude en geheel gerestaureerde rouwbakfiets.

 

Met de rouwbakfiets is het gevoel van nabijheid en toegankelijkheid naar de overledene veel groter dan bij een rouwauto. Daarbij is de bakfiets natuurlijk een prima CO2 neutrale oplossing.

 

De bakfiets kan gehuurd worden, waarbij de familie zelf met de overleden dierbare de route aflegt. De bakfiets kan ook inclusief fiets-chauffeur geleverd worden. Eventuele bloemen kunnen op de kist of op de bakfiets gelegd of gehangen worden. 

 

De bakfiets wordt per dag verhuurd. U kunt de fiets in Amersfoort ophalen en weer terugbrengen. Ook kunnen wij de fiets bij u leveren op een vooraf afgesproken plaats en tijd, en komen hem dan later weer ophalen.

 

Leveringskosten zijn afhankelijk van plaats en tijd van gebruik. De kosten voor de verhuur van de bakfiets zonder vervoer zijn € 125,- per dag.

 

Wilt u dat de bakfiets wordt gereden door de fiets-chauffeur, dan kan dat ook. Dit wordt gedaan door een uitvaartleider die dus met weinig instructies weet wat er moet gebeuren. Het uurtarief voor assistentie is € 45,- per uur.

 

Voor elke verhuur van de rouwbakfiets wordt een boom geplant door Trees for All.