Direct hulp 24/7: 024 – 202 24 30

5/5

DAG bij afscheid – uitvaartbegeleiding

Met mijn bedrijf  'DAG bij afscheid' wil  mensen graag laten weten dat het anders kan, dat het anders mag! Dat niets moet zoals het hoort, maar dat het mag gaan op je eigen manier, jouw manier. Dat is dus wat ik bedoel met een persoonlijk afscheid. Verstilt en ingetogen, groots en uitbundig. Het is allemaal goed, als het maar bij jou past.

Zoek jij een uitvaartbegeleider, die met veel aandacht werkt, zonder op de klok te kijken? Een mensen-mens die naast je komt staan en daadwerkelijk oog heeft voor de situatie? Iemand die soms ook naast het gebaande pad durft te lopen? Doet wat ze zegt en zegt wat ze doet? Die er met alle liefde voor jou en je dierbare is? Sommige mensen noemen dit een persoonlijke uitvaartbegeleiding, voor mij is het gewoon zoals ik ben. 

Ik ben geen “standaard” uitvaartverzorger. Verwacht geen mantelpakje, want ik kom als mezelf; een mensen-mens, creatief, verbindend, liefdevol, inspirerend en met een vleugje humor. Ik ben wie ik ben, ook in mijn werk als uitvaartbegeleider. Als je me iets vraagt wat ik je niet kan bieden, zeg ik je dat. Tegelijkertijd geef ik je ook alles wat ik je kan geven: mezelf.

Ieder mens is gewoon bijzonder, in karakter, in levenservaring, in ambities, in emoties, in denken, in doen, in wensen en in herinnering. Bij ieder mens hoort dus een “gewoon bijzonder afscheid”. Een afscheid dat past bij het leven dat geleefd is. Een afscheid met een lach en een traan. Zodat je verder kunt, het verlies kunt dragen. En als je achteraf terugkijkt, kunt zeggen “het was goed zo”.

Conny van den Heuvel 

DAG verzorgt uitvaarten in Breda, Bavel, Ulvenhout, Alphen, Galder, Chaam, Teteringen, Terheijden, Dorst, Molenschot, Gilze, Rijen, Dongen, Oosterhout, Prinsenbeek, Etten-Leur, Effen, Rijsbergen. Staat jouw plaats er niet bij? Bel me dan om de mogelijkheden te bespreken. Ik ben daar waar jij me nodig hebt.

 

Address

Van Goorstraat 48
Breda
4811 HK- Nederland

Bekijk adres >

Contact Info

  • Mobiele nummer: 06- 27 37 36 70
  • E-mail: info@dagbijafscheid.nl
  • Website https://www.dagbijafscheid.nl/

De Essential is ons basis model uitvaartkist. Hierbij  kunt u dus de zijkanten en de deksel van de kist geheel naar wens aanpassen. Ook kunt u bij deze kist de handgrepen in een kleur naar wens kiezen. 

De binnenmaten van de kist zijn: breedte 56 cm en de lengte is 195 cm.

De buitenmaten zijn: de breedte is 75 cm en de lengte is 212 cm.

Het gewicht van de kist bedraagt 14 kg en het draagvermogen is 200 kg. 

U kunt het ontwerp van de kist per zijde aanpassen. Klik linksonder op de zijde die u wilt aanpassen. Hierna kunt u de zijde van de kist naar wens personaliseren. Gebruik het menu aan de rechterkant om afbeeldingen, tekst en kleur aan te passen.

Ja, door tijdens het ontwerpen van de kist op het 3D blok linksonder te klikken, opent u een 3D-voorbeeld van de kist met uw ontwerp. Hierin kunt u de kist ronddraaien en bekijken door met de muis te klikken en te slepen. Als u weer verder wilt gaan met ontwerpen, dient u het 3D-voorbeeld te sluiten door op het kruisje rechtsboven te drukken.

U kunt een eigen, persoonlijke foto vanaf uw apparaat uploaden via het menu aan de rechterkant.

  1. Ga naar het uploadmenu (pijltje bovenin het bewerkingsmenu)
  2. Druk op ‘upload uw afbeelding’.
  3. Kies vanaf welke plek u een afbeelding wilt uploaden. U kunt via Facebook, Instagram of vanaf uw eigen apparaat een afbeelding invoeren.
  4. Kies de afbeelding die u wilt gebruiken.
  5. Uw afbeelding is nu geüpload op de kist. Vanaf daar kunt u de grootte, positie en hoek van de afbeelding wijzigen door de afbeelding te verslepen met uw muis, of de opties op de hoeken van de afbeelding te gebruiken.

Klik op de afbeelding die u wilt bewerken. Er verschijnt een bewerkingsmenu aan de rechterkant van het scherm. Hierin kunt u bewerkingen en filters toevoegen. Klik op ‘bewerken en filters’ om de afbeelding aan te passen. Er opent een bewerkingsprogramma, waarin u aan de linkerkant functies kunt gebruiken om de afbeelding te bewerken. Belangrijk: als u de afbeelding naar wens bewerkt heeft, klikt u op ‘OPSLAAN’ rechtsboven in het scherm.

U kunt de achtergrondkleur van een zijde aanpassen door allereerst de goede zijde te selecteren linksonder in het scherm. Daarna klikt u rechts in het bewerkingsmenu op het pipetje: ‘achtergrond bewerken’. In dit menu kunt u de achtergrondkleur aanpassen van de zijde die u geselecteerd heeft. Als u al eerder een achtergrondkleur heeft gekozen, komt deze in het kleurenmenu tevoorschijn onder ‘Last Colors Used’. De kleur die u nu ingesteld heeft als achtergrond, staat bij ‘Colors in use’.

Ja, u kunt uw persoonlijke ontwerp te allen tijde opslaan en later terugkeren om het ontwerp aan te passen. Belangrijk: zorg eerst dat u ingelogd bent bij faircoffins.nl. Als u niet ingelogd bent, kunt u uw ontwerp alleen opslaan in uw huidige browser-venster. Dat betekent dat het ontwerp weg is zodra u uw browser sluit. Als u ingelogd bent, kunt u in het bewerkingsmenu aan de rechterkant uw ontwerp opslaan. Klik op ‘ontwerp opslaan’. Hierna komt er een pop-up tevoorschijn waarin u het ontwerp een naam kunt geven ter herkenning. U kunt eventueel ook tags toevoegen, om uw ontwerp later makkelijk terug te kunnen vinden. Klik vervolgens op ‘opslaan’ of ‘opslaan als nieuwe kopie’ om uw ontwerp op te slaan. Als u later terugkomt, hoeft u alleen in te loggen met uw account bij FAIR coffins. Hierna kunt u uw opgeslagen ontwerpen terugvinden zodra u de customizer opstart. Hierbij dient u wel dezelfde kist met dezelfde handgrepen te selecteren bij het opstarten van de customizer. 

Het 3D-voorbeeld komt soms niet exact overeen met uw gemaakte ontwerp. Dat komt omdat het voorbeeld vanuit verschillende elementen een 3D kist schetst en daarbij worden afbeeldingen soms niet volledig correct geplaatst. U kunt er vanuit gaan dat uw ontwerp in het ontwerpmenu de correcte, realistische versie is van de kist zoals hij er in het echt uit zal zien. Dus de plaatsing van afbeeldingen en tekst zal in het echt exact overgenomen worden vanuit het 2D-ontwerp. Het 3D-voorbeeld is enkel een voorbeeld en mag niet als correct ontwerp gebruikt worden. Zorg er dus voor dat u uw gewenste tekst en afbeeldingen juist positioneert in het 2D-ontwerpmenu, om vergissingen te voorkomen.

U kunt te allen tijde een actie ongedaan maken door in de linkerkant van het scherm op het pijltje ‘Ongedaan maken’ te drukken. U kunt acties die u ongedaan heeft gemaakt, ook weer opnieuw uitvoeren door op het pijltje ‘Opnieuw’ te drukken.

Nee, u kunt na het ontwerpen van uw kist de kleur van de handgrepen niet meer aanpassen. Dit komt omdat u het ontwerp op een specifiek model van de kist maakt.