Direct hulp 24/7: 024 – 202 24 30

5/5

Bloemengroet gevuld met duurzaam geteelde bloemen

 • Vul de bloemenband in de stijl met bloemen die passen bij de overledene
 • Bloemengroet gemaakt van 100% biologisch jute; sluiting van klittenband
 • Vanaf 75 bloemen leverbaar
 • Ruimte tot 175 bloemen
 • Geschikt voor alle standaard uitvaartkisten/ uitvaartmanden
 • Bloemengroet is een beschermd product volgens Richtlijn 98/71/EG van het Europees Parlement en de Raad van 13 oktober 1998 inzake de rechtsbescherming van modellen

Beschrijving

Met de bloemengroet geef je invulling aan een persoonlijk afscheid.

Mogelijkheden

 • De bloemengroet gevuld met duurzaam geteelde seizoensbloemen; een grote diversiteit van soorten en kleuren.

Met een losse bloem vol liefde een laatste bloemengroet brengen aan uw  dierbare overledene. De overledene wordt zo door u omringd door een bloemenpracht van losse bloemen die men op een respectvolle wijze in de lussen van de bloemengroet plaatst.

Er is ruimte voor 175 bloemen.

Een bloemengroet in de favoriete kleuren en bloemen waar hij of zij zo van hield vormen zo een liefdevolle bloemenomarming van uw dierbare.

Zowel de bloemen alsmede de bloemengroet zijn geheel biologisch afbreekbaar

De losse bloemen in combinatie met de bloemengroet zijn vanaf 75 stuks verkrijgbaar.

Bestellen gaat eenvoudig via uitvaart-bloemist.nl of bij uitvaartbloemist In Memoriam.

 • De mooiste duurzaam geteelde rozen vol liefde als laatste bloemengroet.

Vol liefde en warmte een laatste liefdevolle roos voor uw dierbare.

De  mooiste rozen die symbool staan vol liefde. Vol liefde voor u dierbare plaatst u respectvol de rozen bij uw dierbare als afscheid en dank voor zijn of haar liefde en vriendschap.

Een omarming van de prachtige rozen die u in de lussen van de jute band van de bloemengroet plaatst vormen op deze wijze een liefdevolle omarming van de overledene.

In de losse lussen van de bloemengroet is het plaatsen van de rozen tot 175 stuks mogelijk

De losse bloemen in combinatie met de bloemengroet zijn vanaf 75 stuks verkrijgbaar.

Bestellen gaat eenvoudig via uitvaart-bloemist.nl of bij uitvaartbloemist In Memoriam.

Bestellen en specificaties:

 • Bestellen via de website van uitvaart-bloemist.nl of bij uitvaartbloemist In Memoriam.
 • De prijs van de bloememgroet inclusief rozen en diverse groenmaterialen, vanaf 75 personen € 525.00. (exclusief bezorgkosten en exclusief de vaas) Een vaas of mand voor de losse bloemen behoort tot de mogelijkheid om bij te bestellen. Dit na telefonisch advies.
 • Gemaakt van 100% biologisch jute;
 • Om het zicht op het deksel vrij te laten en om ruimte te maken voor een foto kunnen we de bloemen aan de zijkant plaatsen.
 • Ruimte tot 175 bloemen;
 • De bloemengroet heeft aan de achterzijde (hoofdeinde van de kist) een sluiting van klittenband. Hierdoor zit de band stevig en strak om de uitvaartkist;
 • De bloemengroet kan zowel om een open of gesloten uitvaartkist/ -mand aangebracht worden;
 • Geschikt voor zowel (natuur) begraven als crematies;

De Essential is ons basis model uitvaartkist. Hierbij  kunt u dus de zijkanten en de deksel van de kist geheel naar wens aanpassen. Ook kunt u bij deze kist de handgrepen in een kleur naar wens kiezen. 

De binnenmaten van de kist zijn: breedte 56 cm en de lengte is 195 cm.

De buitenmaten zijn: de breedte is 75 cm en de lengte is 212 cm.

Het gewicht van de kist bedraagt 14 kg en het draagvermogen is 200 kg. 

U kunt het ontwerp van de kist per zijde aanpassen. Klik linksonder op de zijde die u wilt aanpassen. Hierna kunt u de zijde van de kist naar wens personaliseren. Gebruik het menu aan de rechterkant om afbeeldingen, tekst en kleur aan te passen.

Ja, door tijdens het ontwerpen van de kist op het 3D blok linksonder te klikken, opent u een 3D-voorbeeld van de kist met uw ontwerp. Hierin kunt u de kist ronddraaien en bekijken door met de muis te klikken en te slepen. Als u weer verder wilt gaan met ontwerpen, dient u het 3D-voorbeeld te sluiten door op het kruisje rechtsboven te drukken.

U kunt een eigen, persoonlijke foto vanaf uw apparaat uploaden via het menu aan de rechterkant.

 1. Ga naar het uploadmenu (pijltje bovenin het bewerkingsmenu)
 2. Druk op ‘upload uw afbeelding’.
 3. Kies vanaf welke plek u een afbeelding wilt uploaden. U kunt via Facebook, Instagram of vanaf uw eigen apparaat een afbeelding invoeren.
 4. Kies de afbeelding die u wilt gebruiken.
 5. Uw afbeelding is nu geüpload op de kist. Vanaf daar kunt u de grootte, positie en hoek van de afbeelding wijzigen door de afbeelding te verslepen met uw muis, of de opties op de hoeken van de afbeelding te gebruiken.

Klik op de afbeelding die u wilt bewerken. Er verschijnt een bewerkingsmenu aan de rechterkant van het scherm. Hierin kunt u bewerkingen en filters toevoegen. Klik op ‘bewerken en filters’ om de afbeelding aan te passen. Er opent een bewerkingsprogramma, waarin u aan de linkerkant functies kunt gebruiken om de afbeelding te bewerken. Belangrijk: als u de afbeelding naar wens bewerkt heeft, klikt u op ‘OPSLAAN’ rechtsboven in het scherm.

U kunt de achtergrondkleur van een zijde aanpassen door allereerst de goede zijde te selecteren linksonder in het scherm. Daarna klikt u rechts in het bewerkingsmenu op het pipetje: ‘achtergrond bewerken’. In dit menu kunt u de achtergrondkleur aanpassen van de zijde die u geselecteerd heeft. Als u al eerder een achtergrondkleur heeft gekozen, komt deze in het kleurenmenu tevoorschijn onder ‘Last Colors Used’. De kleur die u nu ingesteld heeft als achtergrond, staat bij ‘Colors in use’.

Ja, u kunt uw persoonlijke ontwerp te allen tijde opslaan en later terugkeren om het ontwerp aan te passen. Belangrijk: zorg eerst dat u ingelogd bent bij faircoffins.nl. Als u niet ingelogd bent, kunt u uw ontwerp alleen opslaan in uw huidige browser-venster. Dat betekent dat het ontwerp weg is zodra u uw browser sluit. Als u ingelogd bent, kunt u in het bewerkingsmenu aan de rechterkant uw ontwerp opslaan. Klik op ‘ontwerp opslaan’. Hierna komt er een pop-up tevoorschijn waarin u het ontwerp een naam kunt geven ter herkenning. U kunt eventueel ook tags toevoegen, om uw ontwerp later makkelijk terug te kunnen vinden. Klik vervolgens op ‘opslaan’ of ‘opslaan als nieuwe kopie’ om uw ontwerp op te slaan. Als u later terugkomt, hoeft u alleen in te loggen met uw account bij FAIR coffins. Hierna kunt u uw opgeslagen ontwerpen terugvinden zodra u de customizer opstart. Hierbij dient u wel dezelfde kist met dezelfde handgrepen te selecteren bij het opstarten van de customizer. 

Het 3D-voorbeeld komt soms niet exact overeen met uw gemaakte ontwerp. Dat komt omdat het voorbeeld vanuit verschillende elementen een 3D kist schetst en daarbij worden afbeeldingen soms niet volledig correct geplaatst. U kunt er vanuit gaan dat uw ontwerp in het ontwerpmenu de correcte, realistische versie is van de kist zoals hij er in het echt uit zal zien. Dus de plaatsing van afbeeldingen en tekst zal in het echt exact overgenomen worden vanuit het 2D-ontwerp. Het 3D-voorbeeld is enkel een voorbeeld en mag niet als correct ontwerp gebruikt worden. Zorg er dus voor dat u uw gewenste tekst en afbeeldingen juist positioneert in het 2D-ontwerpmenu, om vergissingen te voorkomen.

U kunt te allen tijde een actie ongedaan maken door in de linkerkant van het scherm op het pijltje ‘Ongedaan maken’ te drukken. U kunt acties die u ongedaan heeft gemaakt, ook weer opnieuw uitvoeren door op het pijltje ‘Opnieuw’ te drukken.

Nee, u kunt na het ontwerpen van uw kist de kleur van de handgrepen niet meer aanpassen. Dit komt omdat u het ontwerp op een specifiek model van de kist maakt.