Direct hulp 24/7: 030 – 26 88 676

5/5

Herinneringsband voor urn

 • De herinneringsband, een duurzame herinnering met bloemen
 • Het is een 100% duurzaam product, gemaakt van jute, dat rondom een urn kan worden vastgemaakt
 • Sluiting met duurzaam klittenband
 • De band heeft plek voor ongeveer 25 bloemen
 • De urn is geen statisch object meer, maar wordt betrokken bij een ritueel; een moment van bezinning; als liefdevolle herinnering
 • Herinneringsband is een beschermd product volgens Richtlijn 98/71/EG van het Europees Parlement en de Raad van 13 oktober 1998 inzake de rechtsbescherming van modellen

Neem gerust contact op

Heeft u interesse en wilt u de prijs en/of mogelijkheden weten. Neem dan gerust contact met ons op.

Beschrijving

De herinneringsband is een 100% duurzaam product, gemaakt van jute, welke rondom een urn kan worden vastgemaakt.

De sluiting is van duurzaam klittenband.

De band heeft plek voor ongeveer 25 bloemen.

Er zijn vele toepassingen te bedenken voor de herinneringsband.

Hierdoor is de urn geen statisch object, maar wordt de urn betrokken bij een ritueel; een moment van bezinning; als liefdevolle herinnering.

 

Mogelijkheden

 • De herinneringsband kan gebruikt worden om een urn;
 • Ook geschikt voor (natuur)begrafenissen;
 • Er zijn vele toepassingen te bedenken voor de herinneringsband:

de herinneringsband kan worden gevuld met bloemen die passen bij de overledene of passend zijn op een bepaalde dag;
de familie kan er bloemen in steken als een laatste afscheidsgroet;
op speciale dagen, zoals de sterf- of verjaardag van de overledene;
hulst takjes met kerst of rozen op de trouwdag;
En uiteraard de gedroogde bloemen uit het rouwboeket.

Duurzaam en sociaal

 • Gemaakt van 100% biologisch jute;
 • Volledig biologisch afbreekbaar;

Bijzonderheden

 • Ruimte voor ongeveer 25 bloemen;
 • De standaard herinneringsband past om urnen met een omtrek tussen de 65 en 70 cm;
 • De herinneringsband heeft een sluiting van klittenband. Hierdoor is de band eenvoudig aan te brengen en blijft deze ook strak om de urn zitten.

Staffelprijzen vanaf 5, 25 en 50 stuks.
Exclusief verzendkosten.

 

Neem gerust contact op

Heeft u intresse en wilt u de prijs en/of mogelijkheden weten. Neem dan gerust contact met ons op.

Direct prijs opvragen?

De Essential is ons basis model uitvaartkist. Hierbij  kunt u dus de zijkanten en de deksel van de kist geheel naar wens aanpassen. Ook kunt u bij deze kist de handgrepen in een kleur naar wens kiezen. 

De binnenmaten van de kist zijn: breedte 56 cm en de lengte is 195 cm.

De buitenmaten zijn: de breedte is 75 cm en de lengte is 212 cm.

Het gewicht van de kist bedraagt 14 kg en het draagvermogen is 200 kg. 

U kunt het ontwerp van de kist per zijde aanpassen. Klik linksonder op de zijde die u wilt aanpassen. Hierna kunt u de zijde van de kist naar wens personaliseren. Gebruik het menu aan de rechterkant om afbeeldingen, tekst en kleur aan te passen.

Ja, door tijdens het ontwerpen van de kist op het 3D blok linksonder te klikken, opent u een 3D-voorbeeld van de kist met uw ontwerp. Hierin kunt u de kist ronddraaien en bekijken door met de muis te klikken en te slepen. Als u weer verder wilt gaan met ontwerpen, dient u het 3D-voorbeeld te sluiten door op het kruisje rechtsboven te drukken.

U kunt een eigen, persoonlijke foto vanaf uw apparaat uploaden via het menu aan de rechterkant.

 1. Ga naar het uploadmenu (pijltje bovenin het bewerkingsmenu)
 2. Druk op ‘upload uw afbeelding’.
 3. Kies vanaf welke plek u een afbeelding wilt uploaden. U kunt via Facebook, Instagram of vanaf uw eigen apparaat een afbeelding invoeren.
 4. Kies de afbeelding die u wilt gebruiken.
 5. Uw afbeelding is nu geüpload op de kist. Vanaf daar kunt u de grootte, positie en hoek van de afbeelding wijzigen door de afbeelding te verslepen met uw muis, of de opties op de hoeken van de afbeelding te gebruiken.

Klik op de afbeelding die u wilt bewerken. Er verschijnt een bewerkingsmenu aan de rechterkant van het scherm. Hierin kunt u bewerkingen en filters toevoegen. Klik op ‘bewerken en filters’ om de afbeelding aan te passen. Er opent een bewerkingsprogramma, waarin u aan de linkerkant functies kunt gebruiken om de afbeelding te bewerken. Belangrijk: als u de afbeelding naar wens bewerkt heeft, klikt u op ‘OPSLAAN’ rechtsboven in het scherm.

U kunt de achtergrondkleur van een zijde aanpassen door allereerst de goede zijde te selecteren linksonder in het scherm. Daarna klikt u rechts in het bewerkingsmenu op het pipetje: ‘achtergrond bewerken’. In dit menu kunt u de achtergrondkleur aanpassen van de zijde die u geselecteerd heeft. Als u al eerder een achtergrondkleur heeft gekozen, komt deze in het kleurenmenu tevoorschijn onder ‘Last Colors Used’. De kleur die u nu ingesteld heeft als achtergrond, staat bij ‘Colors in use’.

Ja, u kunt uw persoonlijke ontwerp te allen tijde opslaan en later terugkeren om het ontwerp aan te passen. Belangrijk: zorg eerst dat u ingelogd bent bij faircoffins.nl. Als u niet ingelogd bent, kunt u uw ontwerp alleen opslaan in uw huidige browser-venster. Dat betekent dat het ontwerp weg is zodra u uw browser sluit. Als u ingelogd bent, kunt u in het bewerkingsmenu aan de rechterkant uw ontwerp opslaan. Klik op ‘ontwerp opslaan’. Hierna komt er een pop-up tevoorschijn waarin u het ontwerp een naam kunt geven ter herkenning. U kunt eventueel ook tags toevoegen, om uw ontwerp later makkelijk terug te kunnen vinden. Klik vervolgens op ‘opslaan’ of ‘opslaan als nieuwe kopie’ om uw ontwerp op te slaan. Als u later terugkomt, hoeft u alleen in te loggen met uw account bij FAIR coffins. Hierna kunt u uw opgeslagen ontwerpen terugvinden zodra u de customizer opstart. Hierbij dient u wel dezelfde kist met dezelfde handgrepen te selecteren bij het opstarten van de customizer. 

Het 3D-voorbeeld komt soms niet exact overeen met uw gemaakte ontwerp. Dat komt omdat het voorbeeld vanuit verschillende elementen een 3D kist schetst en daarbij worden afbeeldingen soms niet volledig correct geplaatst. U kunt er vanuit gaan dat uw ontwerp in het ontwerpmenu de correcte, realistische versie is van de kist zoals hij er in het echt uit zal zien. Dus de plaatsing van afbeeldingen en tekst zal in het echt exact overgenomen worden vanuit het 2D-ontwerp. Het 3D-voorbeeld is enkel een voorbeeld en mag niet als correct ontwerp gebruikt worden. Zorg er dus voor dat u uw gewenste tekst en afbeeldingen juist positioneert in het 2D-ontwerpmenu, om vergissingen te voorkomen.

U kunt te allen tijde een actie ongedaan maken door in de linkerkant van het scherm op het pijltje ‘Ongedaan maken’ te drukken. U kunt acties die u ongedaan heeft gemaakt, ook weer opnieuw uitvoeren door op het pijltje ‘Opnieuw’ te drukken.

Nee, u kunt na het ontwerpen van uw kist de kleur van de handgrepen niet meer aanpassen. Dit komt omdat u het ontwerp op een specifiek model van de kist maakt.